- Išpardavimas!

Pakuotė: 1 kg
Maisto produktas
„PROTEIN INN“ 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE - tai 100% grynas, tirpus išrūgų baltymų izoliatas. Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“, bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, Lietuvoje pradėjo "PROTEIN INN" 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE BALTYMŲ IZOLIATO (WPI) gamybą.
Izoliatas yra grynesnis nei išrūgų koncentratas, nes ilgiau filtruojamas. Izoliatas, turi mažiau angliavandenių ir riebalų, yra tinkamas laikantiems dietos. Izoliatas yra biologiškai vertingesnis už koncentratą. Izoliatas geriau tinka vartoti prieš treniruotes ir po jų: nes lengviau virškinamas ir greičiau pasisavinamas. Izoliatas yra itin švarus ir grynas baltymas, turintis labai mažą laktozės kiekį.
Savybės ir pranašumai:
turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);
pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;
vienoje porcijoje yra daugiau kaip 90% baltymų;
be saldiklių, dažiklių ir skonio priedų;
sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;
tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;
tinkamas vegetarams;
tinkamas visoms amžiaus grupėms;
lengvai tirpsta;
greito ir gero įsisavinimo;
išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;
Vartojimas: vienoje porcijoje (30 g) produkto yra 27-28 g baltymų. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų arba kito gėrimo įberkite 30 g baltymų miltelių (2 valgomuosius šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.
Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų izoliatas, <1% saulėgražų lecitinas, augalinis aliejaus. Be skonio priedų, saldiklių ar dažiklių.
Gamintojas: AB „ROKIŠKIO SŪRIS“
"PROTEIN INN" 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE BALTYMŲ IZOLIATAS
Produkto atsiradimą paskatino vis auganti ir populiarėjanti baltyminių produktų rinka.
Atlikta įvairių baltyminių produktų, koncentrato, izoliato, esančių pasaulinėse rinkose analizė parodė, kad didelė dalis produktų yra nenatūralūs, su dirbtiniais skoniais, saldikliais, dažikliais ir kitais cheminiais priedais. Todėl reaguojant į vartojimo poreikio perspektyvas, kokybiškų baltymų naudą, teigiamą poveikį sveikatai buvo sukurtas ir pristatytas rinkai "PROTEIN INN" 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE BALTYMŲ IZOLIATAS.
Izoliatas yra grynesnis nei išrugų koncentratas, nes ilgiau filtruojamas. Mikrofiltracijos procesas tai metodas, kai baltymas yra filtruojamas keraminiais filtrais (žaliavos neapdorojamos chemiškai). Papildomas perdirbimas leidžia baltymo koncentraciją produkte padidinti iki 90% ir dar daugiau. Todėl izoliatas, turi mažiau angliavandenių ir riebalų, yra tinkamas laikantiems dietos. Izoliatas yra biologiškai vertingesnis už koncentratą. Izoliatas geriau tinka vartoti prieš treniruotes ir po jų: nes lengviau virškinamas ir greičiau pasisavinamas, nealergizuoja, bet taip pat yra šiek tiek brangesnis už koncentratą. Pagal baltymo kokybę, aukščiausios kokybės išrūgų baltymai yra išrūgų baltymų izoliatas, kur porcijoje daugiau nei 90% baltymų, o riebalų ir laktozės apie 1%. Išrūgų baltymų izoliatas yra itin švarus ir grynas baltymas, turintis labai mažą laktozės kiekį. Sportuojantys asmenys, kurie turi baltymų virškinimo problemų, vartoja tik šios rūšies baltymą. Šis produktas itin tinkamas žmonėms, siekiantiems iš savo raciono pašalinti kuo daugiau riebalų, taip pat izoliate labai mažai laktozės, tad jis tinkamas netoleruojantiems net ir itin mažų laktozės kiekių išrūgų koncentrate.
Šis produktas yra žinomas Lietuvos vartotojams. Jį išbandė sportininkai, treneriai, mitybos specialistai, gydytojai. Atsiliepimai kuo puikiausi. Tai gero ir greito įsisavinimo, puikaus skonio, nebrangus produktas.
"PROTEIN INN" 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE BALTYMŲ IZOLIATAS yra aukščiausios kokybės išrūgų baltymas, pagamintas išsaugant baltymų biologinę vertę. Išrūgos, naudojamos tirpaus išrūgų baltymų izoliato (WPI) gamybai, yra gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių gaminamų AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ . Šviežios išrūgos yra apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas.
Gautos išrūgos separuojamos-pasterizuojamos, taikant žemus terminio apdorojimo režimus tam, kad nepažeistų išrūginių baltymų struktūros, taip išsaugant baltymų biologinę vertę, o tirštinamos panaudojant membraninę filtraciją (ultrafiltraciją). Tam, kad pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija. Vanduo, naudojamas diafiltracijai, apdorojamas panaudojant naujausią vandens dezinfekavimo technologiją ultravioletiniais spinduliais, kas užtikrina aukštą galutinio produkto kokybę.
Retentatas (sutirštintos išrūgos) džiovinamas purškimo būdu įterpiant lecitino, kad pasiekti geresnį miltelių tirpumą.
Produkto maistingumas ir energetinė vertė
Porcijos dydis 30 g. (2 šaukštai).
Energetinė vertė
|
Porcijoje 30 g proteino |
100 g proteino |
Kalorijos |
465 kJ (110 kcal) |
1550 kJ (365 kcal) |
Iš viso riebalų |
0,3 g |
1 g |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0,2 g |
0,6 g |
Iš viso angliavandenių |
0,6 g |
2 g |
Iš kurių cukraus |
0,6 g |
2 g |
Baltymų |
27 g |
90 g |
Druska |
0,06 g |
0,2g |
Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų izoliatas, <1% saulėgražų lecitinas, augalinis aliejaus. Be skonio priedų, saldiklių ar dažiklių.
Sudedamosios aminorūgščių dalys
|
Porcijoje 30g proteino |
100g proteino |
Asparto r. |
2852 mg |
9507 mg |
Treoninas* |
1910 mg |
6369 mg |
Serinas |
1310 mg |
4368 mg |
Glutamo r. |
5260 mg |
17535 mg |
Prolinas |
1629 mg |
5430 mg |
Glicinas |
471 mg |
1569 mg |
Alaninas |
1272 mg |
4240 mg |
Valinas** |
1555 mg |
5184 mg |
Metioninas* |
897 mg |
2990 mg |
Izoleucinas** |
1707 mg |
5690 mg |
Leucinas** |
2652 mg |
8839 mg |
Tirozinas |
824 mg |
2747 mg |
Fenilalaninas* |
775 mg |
2583 mg |
Histidinas* |
626 mg |
2086 mg |
Lizinas* |
2515 mg |
8384 mg |
Argininas |
547 mg |
1824 mg |
Iš viso amino rūgščių: |
26804 mg |
89345 mg |
Pastaba: Taikyti metodai – Komisijos reglamentas (EB) Nr. 152/2009, III priedas, A, F dalys |
** Šakotos grandinės aminorūgštys (ang.k. – Branched-Chain Amino Acid (BCAA)).
* Nepakeičiamosios (esminės) aminorūgštys (ang.k. – Essential Amino Acid (EAA)).
"PROTEIN INN" 100 % PURE, INSTANT WHEY ISOLATE BALTYMŲ IZOLIATO savybės ir pranašumai
Kiekvienas sportuojantis žino, kad norint priaugti raumenų – reikia baltymų. Žmogaus organizmui vieni iš vertingiausių yra išrūgų baltymai, nes jų įsisavinimo laipsnis siekia iki 98%. Be to įrodyta, kad išrūgų baltymai yra reikalingi žmogaus organizmui svarbaus junginio glutationo susidarymui. Nustatyta, kad glutationas susidaro virškinimo metu(skrandyje) iš išrūgų baltymuose esančių aminorūgščių cisteino, glicino ir glutamo rūgšties. Šis trijų aminorūgščių junginys (glutationas) būtinas žmogaus organizmui. Būtent šios rūšies baltymai yra populiariausi, renkantis baltymų miltelius. Išrūgų proteinas - užbaigtas baltymas, kurio sudėtyje yra visos svarbiausios amino rūgštys, pagerinančios baltymų sintezę mūsų organizme.
Išrūgos yra vienas iš turtingiausių BCAA šaltinių – šakotos grandinės amino rūgščių: L-leucino, L-izoleucino ir L-valino.
Visas geriausias baltymų savybes turi lietuviškas "PROTEIN INN" 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE BALTYMŲ IZOLIATAS.
Kaip Jūs pasirenkate proteiną? Ar kreipiate dėmesį į draugų rekomendacijas? Ar perkate pakuotę su labiausiai žėrinčia etikete? Ar ieškote išpardavimų? Yra įvairių produktų – gerų ir nelabai gerų, nekokybiškų, su sintetiniais priedais. Ir yra "PROTEIN INN" 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE BALTYMŲ IZOLIATAS.
Norėdami sumažinti nereikalingą riebalų kiekį naudokite 100% baltymų izoliatą, kuriame yra mažai angliavandenių ir cukraus. Būtent "PROTEIN INN" 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE baltymų izoliatas tuo ir pasižymi.
"PROTEIN INN" 100% PURE, INSTANT WHEY ISOLATE BALTYMŲ IZOLIATAS turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA), kurios sudaro apie vieną trečdalį visų baltymų žmogaus raumenų audiniuose.
4779045470135 |
Šiuo metu nėra atsiliepimų.