Pure Instant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“, 1kg

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

4779045470159

Nauja!

Pakuotė: 1 kg

Maisto produktas

Pure Instant WHEY PROTEIN (bananų skonio) - tai 95,4% grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas. Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“, bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 95,4% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATO (WPC-80) gamybą. Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba.

Savybės ir pranašumai:

  • turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);

  • pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;

  • vienoje porcijoje yra daugiau kaip 80% baltymų;

  • be saldiklių, dažiklių;

  • sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;

  • tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;

  • tinkamas vegetarams;

  • tinkamas visoms amžiaus grupėms;

  • lengvai tirpsta;

  • greito ir gero įsisavinimo;

  • išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;

  • išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas;

  • išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus, kad išsaugoti aukštą biologinę vertę;

  • su tikslu pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija;

Vartojimas: vienoje porcijoje (30 g) produkto yra nedaug laktozės ir 23 g baltymų. Į 200–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų ar kito gerimo įberkite 30 g baltymo miltelių (2 valgomuosius šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas 95,4%, kvapiosios medžiagos, krakmolo tirštiklis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), saldiklis (stevia), <1% saulėgrąžų lecitinas.

Gamintojas: AB „ROKIŠKIO SŪRIS“

Smulkiau

20,70 €

-10%

23,00 €

Apie prekę

PurInstant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“

Produkto atsiradimą paskatino vis auganti ir populiarėjanti baltyminių produktų rinka.

Atlikta įvairių baltyminių produktų, koncentrato, izoliato, esančių pasaulinėse rinkose analizė parodė, kad didelė dalis produktų yra nenatūralūs, su dirbtiniais skoniais, saldikliais, dažikliais ir kitais cheminiais priedais. Todėl reaguojant į vartojimo poreikio perspektyvas, kokybiškų baltymų naudą, teigiamą  poveikį sveikatai buvo sukurtas ir pristatytas rinkai PurInstant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“.

Šis produktas yra žinomas Lietuvos vartotojams. Jį išbandė sportininkai, treneriai, mitybos specialistai, gydytojai. Atsiliepimai kuo puikiausi. Tai gero ir greito įsisavinimo, puikaus skonio, nebrangus produktas.

PurInstant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“ yra aukščiausios kokybės išrūgų baltymas, pagamintas išsaugant baltymų biologinę vertę. Išrūgos, naudojamos tirpaus išrūgų baltymų koncentrato(WPC-80) gamybai, yra gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių gaminamų  AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ . Šviežios išrūgos yra apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas.

Gautos išrūgos separuojamos-pasterizuojamos, taikant žemus terminio apdorojimo režimus tam, kad nepažeistų išrūginių baltymų struktūros,  taip išsaugant baltymų biologinę vertę, o tirštinamos panaudojant membraninę filtraciją (ultrafiltraciją). Tam, kad pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija. Vanduo, naudojamas diafiltracijai, apdorojamas panaudojant naujausią vandens dezinfekavimo technologiją ultravioletiniais spinduliais, kas užtikrina aukštą galutinio produkto kokybę.

Retentatas (sutirštintos išrūgos) džiovinamas purškimo būdu įterpiant lecitino, kad pasiekti geresnį miltelių tirpumą.

 PurInstant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“ savybės ir pranašumai

Kiekvienas sportuojantis žino, kad norint priaugti raumenų – reikia baltymų. Žmogaus organizmui vieni iš vertingiausių yra išrūgų baltymai, nes jų įsisavinimo laipsnis siekia iki 98%. Be to įrodyta, kad išrūgų baltymai yra reikalingi žmogaus organizmui svarbaus junginio glutationo susidarymui. Nustatyta, kad glutationas susidaro virškinimo metu(skrandyje) iš išrūgų baltymuose esančių aminorūgščių cisteino, glicino ir glutamo rūgšties. Šis trijų aminorūgščių junginys (glutationas) būtinas žmogaus organizmui. Būtent šios rūšies baltymai yra populiariausi, renkantis baltymų miltelius. Išrūgų proteinas -  užbaigtas baltymas, kurio sudėtyje yra visos svarbiausios amino rūgštys,  pagerinančios baltymų sintezę mūsų organizme.

Išrūgos yra vienas iš turtingiausių BCAA šaltinių ­­– šakotos grandinės amino rūgščių: L-leucino, L-izoleucino ir L-valino. 

Visas geriausias baltymų savybes turi lietuviškas PurInstant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“

Kaip Jūs pasirenkate proteiną? Ar kreipiate dėmesį į draugų rekomendacijas? Ar perkate pakuotę su labiausiai žėrinčia etikete? Ar ieškote išpardavimų? Yra įvairių produktų – gerų ir nelabai gerų, nekokybiškų, su sintetiniais priedais. Ir yra PurInstant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“

Norėdami sumažinti nereikalingą riebalų kiekį naudokite 95,4% baltymų koncentratą, kuriame yra mažai angliavandenių ir cukraus. Būtent PurInstant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“ tuo ir pasižymi.

PurInstant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“ turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA), kurios sudaro apie vieną trečdalį visų baltymų žmogaus raumenų audiniuose.

Produkto maistingumas ir energetinė vertė. Porcijos dydis 30 g. (2 šaukštai).

Energetinė vertė

 

Porcijoje 30 g proteino

100 g proteino

Kalorijos

485 kJ (116 kcal)

1617 kJ (387 kcal)

Iš viso riebalų

1.7 g

5,7 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

1.0 g

3.4 g

Iš viso angliavandenių

2.5 g

8,3 g

Iš kurių cukraus

2.3 g

7,6 g

Baltymų

23 g

76 g

Druska

0,1 mg

0,31mg

Atsiliepimai

Klientų komentarų kol kas nėra.

Parašyti atsiliepimą

Pure Instant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“, 1kg

Pure Instant WHEY PROTEIN (bananų skonio) baltynų koncentratas „PROTEIN INN“, 1kg

Pakuotė: 1 kg

Maisto produktas

Pure Instant WHEY PROTEIN (bananų skonio) - tai 95,4% grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas. Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“, bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 95,4% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATO (WPC-80) gamybą. Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba.

Savybės ir pranašumai:

  • turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);

  • pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;

  • vienoje porcijoje yra daugiau kaip 80% baltymų;

  • be saldiklių, dažiklių;

  • sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;

  • tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;

  • tinkamas vegetarams;

  • tinkamas visoms amžiaus grupėms;

  • lengvai tirpsta;

  • greito ir gero įsisavinimo;

  • išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;

  • išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas;

  • išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus, kad išsaugoti aukštą biologinę vertę;

  • su tikslu pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija;

Vartojimas: vienoje porcijoje (30 g) produkto yra nedaug laktozės ir 23 g baltymų. Į 200–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų ar kito gerimo įberkite 30 g baltymo miltelių (2 valgomuosius šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas 95,4%, kvapiosios medžiagos, krakmolo tirštiklis, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), saldiklis (stevia), <1% saulėgrąžų lecitinas.

Gamintojas: AB „ROKIŠKIO SŪRIS“

Parašyti atsiliepimą

Įdiegtas SSL sertifikatas. Jūsų duomenys perduodami saugiai, juos užšifruojant.