• Išpardavimas!
„PROTEIN INN“ 100 % grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas, 1kg
  • „PROTEIN INN“ 100 % grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas, 1kg
  • „PROTEIN INN“ 100 % grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas, 1kg

„PROTEIN INN“ 100 % grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas, 1kg

25,00 €

Pakuotė: 1 kg

Maisto produktas

„PROTEIN INN“ - tai 100 % grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas. Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“, bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATO (WPC-80) gamybą. Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba.

Savybės ir pranašumai:

  • turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);

  • pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;

  • vienoje porcijoje yra daugiau kaip 80% baltymų;

  • be saldiklių, dažiklių ir skonio priedų;

  • sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;

  • tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;

  • tinkamas vegetarams;

  • tinkamas visoms amžiaus grupėms;

  • lengvai tirpsta;

  • greito ir gero įsisavinimo;

  • išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;

  • išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas;

  • išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus, kad išsaugoti aukštą biologinę vertę;

  • su tikslu pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija;

Vartojimas: vienoje porcijoje (30 g) produkto yra nedaug laktozės ir 24 g baltymų. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų ar kito gerimo įberkite 30 g baltymo miltelių (2 valgomuosius šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas, 1% saulėgražų lecitinas, augalinis aliejaus. Be skonio priedų, saldiklių ar dažiklių.

Gamintojas: AB „ROKIŠKIO SŪRIS“

100 % GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMO KONCENTRATAS "PROTEIN INN"

Produkto atsiradimą paskatino vis auganti ir populiarėjanti baltyminių produktų rinka.

Atlikta įvairių baltyminių produktų, koncentrato, izoliato, esančių pasaulinėse rinkose analizė parodė, kad didelė dalis produktų yra nenatūralūs, su dirbtiniais skoniais, saldikliais, dažikliais ir kitais cheminiais priedais. Todėl reaguojant į vartojimo poreikio perspektyvas, kokybiškų baltymų naudą, teigiamą  poveikį sveikatai buvo sukurtas ir pristatytas rinkai 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS "PROTEIN INN".

Šis produktas yra žinomas Lietuvos vartotojams. Jį išbandė sportininkai, treneriai, mitybos specialistai, gydytojai. Atsiliepimai kuo puikiausi. Tai gero ir greito įsisavinimo, puikaus skonio, nebrangus produktas.

100 % GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMO KONCENTRATAS "PROTEIN INN" yra aukščiausios kokybės išrūgų baltymas, pagamintas išsaugant baltymų biologinę vertę. Išrūgos, naudojamos tirpaus išrūgų baltymų koncentrato(WPC-80) gamybai, yra gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių gaminamų  AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ . Šviežios išrūgos yra apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas.

Gautos išrūgos separuojamos-pasterizuojamos, taikant žemus terminio apdorojimo režimus tam, kad nepažeistų išrūginių baltymų struktūros,  taip išsaugant baltymų biologinę vertę, o tirštinamos panaudojant membraninę filtraciją (ultrafiltraciją). Tam, kad pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija. Vanduo, naudojamas diafiltracijai, apdorojamas panaudojant naujausią vandens dezinfekavimo technologiją ultravioletiniais spinduliais, kas užtikrina aukštą galutinio produkto kokybę.

Retentatas (sutirštintos išrūgos) džiovinamas purškimo būdu įterpiant lecitino, kad pasiekti geresnį miltelių tirpumą.

Produkto maistingumas ir energetinė vertė
Porcijos dydis 30 g. (2 šaukštai).

Energetinė vertė

 

Porcijoje 30 g proteino

100 g proteino

Kalorijos

505 kJ (121 kcal)

1682 kJ (402 kcal)

Iš viso riebalų

1.8 g

6 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

1.1 g

3.6 g

Iš viso angliavandenių

2.4 g

8 g

Iš kurių cukraus

2.4 g

8 g

Baltymų

24 g

80 g

Druska

0,1 mg

0,33mg

 

Sudedamosios dalys:

Išrūgų baltymų koncentratas1% saulėgražų lecitinas, augalinis aliejaus.

Be skonio priedų, saldiklių ar dažiklių.

 

Sudedamosios aminorūgščių dalys

 

 

Porcijoje 30g proteino

100g proteino

Alaninas

 1279 mg

4260 mg 

Argininas

 889 mg

2960 mg 

Asparto rūgštis

 2847 mg

9480 mg

Cystinas

 572 mg

1905 mg

Glutamo rūgštis

 5234 mg

17430 mg

Glicinas

613 mg

2040 mg

Histidinas*

 760 mg

2530 mg

Isoleucinas**

 1637 mg

5450 mg

Leucinas**

 2724 mg

9070 mg

Lizinas*

 2417 mg

8050 mg

Metioninas*

619 mg

2060 mg

Fenilalaninas*

841 mg

2800 mg

Prolinas

1495 mg

4980 mg

Serinas

1366 mg

4550 mg

Taurinas

388 mg

1292 mg

Teaninas

1214 mg

4045 mg

Treoninas*

1739 mg

5790 mg

Triptofanas

402 mg

1340 mg

Tyrosine

694 mg

2310 mg

Valinas**

1532 mg

5100 mg

 

** Šakotos grandinės aminorūgštys (ang.k. – Branched-Chain Amino Acid (BCAA)). 

* Nepakeičiamosios (esminės) aminorūgštys (ang.k. – Essential Amino Acid (EAA)).

 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATO "PROTEIN INN" savybės ir pranašumai

Kiekvienas sportuojantis žino, kad norint priaugti raumenų – reikia baltymų. Žmogaus organizmui vieni iš vertingiausių yra išrūgų baltymai, nes jų įsisavinimo laipsnis siekia iki 98%. Be to įrodyta, kad išrūgų baltymai yra reikalingi žmogaus organizmui svarbaus junginio glutationo susidarymui. Nustatyta, kad glutationas susidaro virškinimo metu(skrandyje) iš išrūgų baltymuose esančių aminorūgščių cisteino, glicino ir glutamo rūgšties. Šis trijų aminorūgščių junginys (glutationas) būtinas žmogaus organizmui. Būtent šios rūšies baltymai yra populiariausi, renkantis baltymų miltelius. Išrūgų proteinas -  užbaigtas baltymas, kurio sudėtyje yra visos svarbiausios amino rūgštys,  pagerinančios baltymų sintezę mūsų organizme.

Išrūgos yra vienas iš turtingiausių BCAA šaltinių ­­– šakotos grandinės amino rūgščių: L-leucino, L-izoleucino ir L-valino. 

Visas geriausias baltymų savybes turi lietuviškas 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS "PROTEIN INN".

Kaip Jūs pasirenkate proteiną? Ar kreipiate dėmesį į draugų rekomendacijas? Ar perkate pakuotę su labiausiai žėrinčia etikete? Ar ieškote išpardavimų? Yra įvairių produktų – gerų ir nelabai gerų, nekokybiškų, su sintetiniais priedais. Ir yra 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS "PROTEIN INN".

Norėdami sumažinti nereikalingą riebalų kiekį naudokite 100% baltymų koncentratą, kuriame yra mažai angliavandenių ir cukraus. Būtent 100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS "PROTEIN INN"  tuo ir pasižymi.

100% GRYNAS, TIRPUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATAS "PROTEIN INN"turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA), kurios sudaro apie vieną trečdalį visų baltymų žmogaus raumenų audiniuose.

 

4779045470104

Specifinė nuoroda

Atsiliepimai

Šiuo metu nėra atsiliepimų.

Parašyti atsiliepimą

„PROTEIN INN“ 100 % grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas, 1kg

Pakuotė: 1 kg

Maisto produktas

„PROTEIN INN“ - tai 100 % grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas. Didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmonė AB „ROKIŠKIO SŪRIS“, bendradarbiaudama su didžiausiu pasaulyje tarptautiniu pieno kooperatyvu „FONTERRA“, pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% GRYNO, TIRPAUS IŠRŪGŲ BALTYMŲ KONCENTRATO (WPC-80) gamybą. Produktas gaminamas unikalios „FONTERRA“ technologijos pagalba.

Savybės ir pranašumai:

  • turi labai aukštą koncentraciją išsišakojusios grandinės amino rūgščių (BCAA);

  • pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno;

  • vienoje porcijoje yra daugiau kaip 80% baltymų;

  • be saldiklių, dažiklių ir skonio priedų;

  • sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus;

  • tinkamas sportininkams ir aktyviai gyvenantiems;

  • tinkamas vegetarams;

  • tinkamas visoms amžiaus grupėms;

  • lengvai tirpsta;

  • greito ir gero įsisavinimo;

  • išrūgos gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių;

  • išrūgos apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas;

  • išrūgos separuojamos-pasterizuojamos taikant žemus terminio apdorojimo režimus, kad išsaugoti aukštą biologinę vertę;

  • su tikslu pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija;

Vartojimas: vienoje porcijoje (30 g) produkto yra nedaug laktozės ir 24 g baltymų. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų ar kito gerimo įberkite 30 g baltymo miltelių (2 valgomuosius šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas, 1% saulėgražų lecitinas, augalinis aliejaus. Be skonio priedų, saldiklių ar dažiklių.

Gamintojas: AB „ROKIŠKIO SŪRIS“

Parašyti atsiliepimą