Pirmoji pagalba

Pirmoji pagalba

Tinklelis
Sąrašas

Rasta 93 prekės(-ių).

Tinklelis
Sąrašas
Rodoma 1-12 iš 93 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Otosan nosies purškalas...

(LT) Paburkimą mažinantis nosies purškalas OTOSAN® FORTE

Medicinos priemonė. Su ekologiškais augaliniais ekstraktais.

Nosies purškalas OTOSAN® FORTE – tai hipertoninis (2,2 %) tirpalas, kurio sudėtyje jūros vanduo iš Bretanės, papildytas natūraliais ingredientais: alavijų ir juodųjų serbentų ekstraktais, bei kalninių pušų, mirtenių (arbatmedžių) ir citrinų eteriniais aliejais.

ĮVAIRIAPUSIS POVEIKIS: ramina, drėkina, minkština, valo, aromatizuoja.

Sudėtyje nėra kraujagysles sutraukiančių medžiagų.

Nesukelia pripratimo ar priklausomybės (atkritimo reakcijos).

Ekologiškas purškalas be propelento dujų.

FUNKCINIAI INGREDIENTAI: jūros vanduo, juodųjų serbentų (lot. Ribes Nigrum) ekstraktas (0,5 %), tikrųjų alavijų (lot. Aloe Barbadensis) lapų ekstraktas, vaistinių citrinmedžių (lot. Citrus Medica Limonum) aliejus*, kalninių pušų (lot. Pinus Pumilio) aliejus, pražangialapių mirtenių (lot. Melaleuca Alternifolia) aliejus*, alergenas limonitas (0,004 %). *Ekologiškos sudedamosios medžiagos.

PASKIRTIS: paburkimą mažinantis nosies purškalas OTOSAN® FORTE yra vietinio poveikio medicinos priemonė. Vietiniu poveikiu pasižymintis nosies purškalas OTOSAN® FORTE giliai valo nosies ertmes ir padeda sumažinti nosies užgulimą, uždegimą bei sergamumą infekcijomis. Tai hipertoninis (2,2 %) jūros vandens tirpalas, papildytas ekologiškai užaugintų augalų ekstraktais ir eteriniais aliejais. Sudėtyje nėra propelento dujų.

INDIKACIJOS: nosies purškalas OTOSAN® FORTE idealiai tinka kaip pirmoji pagalbinė priemonė sinusitų ir uždegimų, tokių kaip įvairių rūšių peršalimai ir rinitas, atveju bei po operacijų.

DOZAVIMAS: purkšti 1 - 2 kartus į kiekvieną šnervę  4 kartus per dieną.

APRAŠYMAS: hipertoniniam tirpalui patekus ant užgultos nosies gleivinės susidaro vandeningos išskyros, osmoso būdu pasišalina išskyrų perteklius, suskystėja susikaupusios klampios gleivės ir pradeda normalizuotis edemiškų ląstelių būklė. Sumažėjus gleivių klampumui, pagerėja mukociliarinis klirensas, lengviau pašalinami virusai, bakterijos, žiedadulkės bei makro- ir mikrodalelės. Nosies purškalas OTOSAN® FORTE pašalindamas nenormalias išskyras ir padengdamas gleivinę natūraliomis medžiagomis sukuria bakterijų (arba mikrobų) augimui nepalankią aplinką, suteikia palengvėjimą ir užkerta kelią recidyvams.

TOLERAVIMAS: nosies purškalo OTOSAN® FORTE sudėtyje nėra kraujagysles sutraukiančių medžiagų, o ekologiški augalų ekstraktai ir eteriniai aliejai pasižymi natūraliu poveikiu, todėl jis yra gerai toleruojamas. Jį galima naudoti dažnai, nesibaiminant pripratimo ar medikamentinio rinito išsivystymo.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA: prieš naudodami purškalą, išpūskite nosį. Laikykite galvą vertikaliai, giliai kvėpuokite ir greitai bei energingai įpurkškite tirpalo į kiekvieną šnervę. Po įpurškimo giliai įkvėpkite per nosį ir pirštu lengvai prispauskite šnervę, kad tirpalas pasiskirstytų po visą nosies gleivinę. Po naudojimo purkštuką nuplaukite šiltu vandeniu ir nusausinkite popierine servetėle.

ĮSPĖJIMAI IR ATSARGUMO PRIEMONĖS: naudokite kambario temperatūroje (20 – 25 °C). Nelaikykite buteliuko karštyje. Nenaudokite jaunesniems nei 12 metų vaikams. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Tik išoriniam naudojimui. Venkite patekimo į akis. Nenaudokite, jei žinote apie padidėjusį jautrumą kuriai nors sudedamajai medžiagai, Nenaudokite, jei esate jautrūs vėžiagyviams ir (arba) moliuskams. Nenurykite. Nenaudoti jokiems kitiems tikslams ir kitais būdais, nei šioje instrukcijoje nurodė gamintojas. Buteliukas skirtas griežtai tik asmeniniam naudojimui: jis gali pernešti infekcijas. Šiuo metu nėra žinoma apie kokias nors nosies purškalo OTOSAN® FORTE kontraindikacijas naudoti jį nėštumo ar žindymo laikotarpiu. Pasireiškus nepageidaujamam poveikiui, nutraukite naudojimą.

ŠALUTINIAI POVEIKIAI: iki šiol nėra žinoma apie kokį nors šalutinį poveikį. Jei pasireiškė nepageidaujamas poveikis, kreipkitės į gydytoją arba gamintoją. Prieš naudodami kartu su kitais vaistais arba medicinos priemonėmis, pasitarkite su gydytoju.

ĮVAIRIAPUSIO POVEIKIO PRIEMONĖ, KURI GILIAI IŠVALO NOSIES ERTMES IR SUMAŽINA PABURKIMĄ.

JŪROS VANDUO (KONCENTRATAS) VALO IR MINKŠTINA

Sudėtyje esantis jūros vanduo yra gaunamas iš jūros netoli Bretanės. Jo sudėtis panaši į kraujo plazmos, jame itin daug mūsų kūnui būtinų mineralinių medžiagų ir mikroelementų. Hipertoninis jūros vanduo ne tik valo nosies ertmes ir šalina dulkes bei žiedadulkes, bet ir skatina gleivių pasišalinimą.

JUODŲJŲ SERBENTŲ GLICEROLIO EKSTRAKTAS RAMINA

Juodieji serbentai garsėja savo raminamuoju ir į kortizoną panašiu poveikiu.

SAUSASIS ALAVIJŲ EKSTRAKTAS SAUGO IR DRĖKINA

Polisacharidai gleivinėse suformuoja sluoksnį, saugantį nuo dirgiklių ir mikroorganizmų.

KALNINIŲ PUŠŲ ETERINIS ALIEJUS AROMATIZUOJA

Įkvėpus kalninių pušų eterinio aliejaus, suskystėja skrepliai ir juos tampa lengviau pašalinti. Todėl jis rekomenduojamas kaip pagalbinė priemonė peršalimo ligoms, sinusitui, gripui, kosuliui, laringitui, ūminiam ir lėtiniam bronchitui, gripo simptomams ir astmai gydyti.

EKOLOGIŠKAS PRAŽANGIALAPIŲ MIRTENIŲ ETERINIS ALIEJUS  VALO

Mirtenių eterinis aliejus daugiausia valo bakterijas, virusus ir grybelius. Jis taip pat padeda slopinti uždegimo ląstelių dauginimąsi.

EKOLOGIŠKAS CITRINŲ ETERINIS ALIEJUS VALO

Citrinos saugo nuo išorės veiksnių, tokių kaip mikrobai ir bakterijos.

Nosies purškalas OTOSAN® FORTE yra CE ženklu paženklinta medicinos priemonė. Atitikties vertinimas užtikrina jos atitiktį ES direktyvos 93/42/EEB dėl medicinos prietaisų reikalavimams. Pagal ES direktyvos IX priedo klasifikavimo taisykles, tai yra 1 klasės priemonė.

Nosies purškalą OTOSAN® FORTE galima šalinti į buitines atliekas.

Daugiau informacijos www.otosan.com

Informacinis lapelis paskutinį kartą peržiūrėtas 2021-05-20 (REV.3).

 

30 ml

Naudoti iki: žr. datą ant pakuotės dugno.

Partijos kodas: žr. ant pakuotės dugno.

OTOSAN S.r.l., Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italy (Italija)

Platintojas UAB „Interlux“, Aviečių g. 16, LT-08418 Vilnius. Tel. +370 5 278 6850 

Kaina
8,49 €
  • Išpardavimas!

3-jų vnt. pakuotė - FFP2...

Pakuotė: 3 vnt./pak. (individualiame įpakavime, L dydis suaugusiems)

  • „RespiPro Carbon FFP2 Nanofiber Respirator“ yra anti-COVID-19 respiratorius.

  • „RespiPro Carbon FFP2 Nanofiber Respirator“ nanopluošto respiratorius apsaugo nuo 99,9 proc. visų virusų, bakterijų, smogo ir žiedadulkių, o taip pat pašalina nemalonius kvapus. 

  • Respiratoriaus efektyvumą lemia nanopluošto membrana ir aktyvintos anglies sluoksnis.

  • Be to, jis veikia abiem kryptimis, todėl apsaugos ne tik Jus, bet ir aplinkinius.

  • Šis FFP2 klasės nanopluošto respiratorius ne tik ypatingai efektyviai apsaugo Jūsų kvėpavimo takus, bet ir yra unikalios ergonomiškos formos, gerai priglundančios prie veido, todėl jį patogu ir saugu dėvėti.

  • „RespiPro Carbon FFP2 Nanofiber Respirator“ yra kvapą neutralizuojantis antivirusinis respiratorius, pagamintas remiantis nanotechnologijomis.

  • Tai sertifikuotas FFP2 klasės respiratorius, atitinka Europos sąjungos EN 149:2001+ A1:2009, AAP reglamento (ES) 2016/425 standartus.

  • Filtravimo efektyvumas sertifikuotas pagal Europos standarto RFU 02.075 2 versiją.

  • Dėl unikalios ergonomiškos formos šį respiratorių išties patogu dėvėti – lankstomas nosies spaustukas užtikrina, kad pro respiratoriaus pakraščius nepatektų oro, o respiratorių laikančias, už ausų užkišamas kilputes dar galima sutvirtinti galvugalyje tam skirta plastikine sagtele.

  • „RespiPro Carbon FFP2 Nanofiber Respirator“ – tai idealus pasirinkimas tiek kiekvienam savo saugumą norinčiam padidinti žmogui, tiek profesionalams, kuriu darbe tenka daug kontaktuoti su potencialiais virusų nešiotojais – medicinos personalui, policijos, kariuomenės pareigūnams.

Gamintojas: RESPILON Trade s.r.o., Čekija.

Atstovas: UAB "Interlux", Aviečių g. 16, Vilnius. 

Platintojas: UAB „Medita“, P. Baublio g.2A, Vilnius, medita@medita.lt

Kaina
13,00 €

2-jų vnt. pakuotė - FFP2...

Pakuotė: 2 vnt./pak. (individualiame įpakavime, L/M dydis )

VK RespiRaptor - su unikalia virusų naikinimo technologija. 

  • VK RespiRaptor nano pluošto FFP2 antivirusinis respiratorius
  • SAVAIMINĖS STERILIZACIJOS TECHNOLOGIJA
  • Aktyvintas vario oksidas NEUTRALIZUOJA VIRUSUS
  • Ekologiška – GALIMA DĖVĖTI PAKARTOTINAI 5-6 val. per dieną ir iki 1 savaitės
  • Unikali ERGONOMIŠKA forma ir dizainas, gerai priglunda prie veido
  • Tinka nešiojantiems akinius ir saugo nuo akinių rasojimo
  • Ypač lengvas - tik 4,4g
  • YPAČ LENGVA KVĖPUOTI

„VK ResiRaptor“ yra antivirusinis savaime sterilizuojantis nanopluošto respiratorius.

Nanopluošto respiratorius VK RespiRaptor yra FFP2 sertifikuotas pagal standartą EN 149: 2001+A1: 2009

Nanopluošto membrana, kuri sulaiko virusus, ji taip pat fiksuoja bakterijas, smogą, dulkes, žiedadulkes, alergenus, pelėsį.

Be to, jis veikia abiem kryptimis, todėl apsaugos ne tik Jus, bet ir aplinkinius.

Dėl savaiminio sterilizavimo technologijos nereikalauja priežiūros.

„VK RespiRaptor“ yra ekologiškas ir ekonomiškas pasirinkimas. Ekologiškas, nes respiratorių galite dėvėti pakartotinai, ir ekonomiškas darant prielaidą, kad respiratorių dėvėsite 5-6 valandas per dieną, tai truks iki 1 savaitės.

Anatominė forma ir nosies segtukas užtikrina nepriekaištingą veido prisitaikymą, todėl aplink kaukę nepatenka oras iš nepageidaujamų vietų.

Nanopluošto respiratorius yra lengvas ir kvėpuojantis, todėl lengva kalbėti ir kvėpuoti.

Tinka žmonėms su barzda ar akiniais.

Didelį komfortą užtikrina ausų kilpos, kurios yra labai elastingos, todėl jos nespaudžia už ausų ir neįpjauna jų.

Jūs beveik nejaučiate respiratoriaus ant veido, nes jis sveria mažiau nei A4 formato popierius (tik 4,4 g).

Gamintojas: RESPILON Trade s.r.o., Čekija.
Atstovas: UAB "Interlux", Aviečių g. 16, Vilnius. 
Platintojas: UAB „Medita“, P. Baublio g.2A, Vilnius, medita@medita.lt

Kaina
13,00 €
  • Nauja

2-jų vnt. pakuotė - FFP2...

Pakuotė: 2 vnt./pak. (individualiame įpakavime, L dydis )

VK - Virus Killer Mask  - su unikalia virusų naikinimo technologija. 

  • "VK RespiPro - tai FFP2 apsaugos klasės nanopluošto respiratorius su savaiminės sterilizacijos technologija.

  • Aktyvintas vario oksidas, esantis vidiniame ir išoriniame respiratoriaus sluoksniuose, efektyviai naikina virusus, ateinančius iš aplinkos ir skleidžiamus paties respiratoriaus vartotojo.

  • Dėl savaiminės sterilizacijos technologijos šio respiratoriaus nereikia prižiūrėti (pavyzdžiui, plauti ar dezinfekuoti).

  • Galima pakartotinai naudoti respiratorių iki 1 savaitės (tiksliau 30 valandų), jei jis neturi nusidėvėjimo požymių.

  • Savaiminė sterilizacija pašalina kryžminio užsikrėtimo riziką (kuri kyla, jei respiratorius užteršiamas paties vartotojo nešiojamu virusu arba jei išorės virusai lieka ant respiratoriaus išorinio sluoksnio, kurį vartotojas liečia).

  • Anatominė forma ir nosies spaustukas užtikrina nepriekaištingą prisitvirtinimą, kad aplink respiratorių nepatektų oro.

  • Itin lengvas – svoris vos 3,7g. Patogus, lengva kvėpuoti ir kalbėtis, dėvint priemonę.

  • Apsauginio respiratoriaus nanopluošto membrana sulaiko 99,7–99,9% virusų.

  • Tai sertifikuotas FFP2 klasės respiratorius, atitinka Europos sąjungos EN 149:2001+ A1:2009, AAP reglamento (ES) 2016/425 standartus.

  • Filtravimo efektyvumas sertifikuotas pagal Europos standarto RFU 02.075 2 versiją.

  • Tinka naudoti apsaugai žmonių, dirbančių „priekinėse linijose“ – gydytojams, stomatologams, policininkams, kariškiams ir kt.

  • „VK RespiPro“ suteikia ilgalaikę ir nepertraukiamą apsaugą kiekvienam vartotojui.

Gamintojas: RESPILON Trade s.r.o., Čekija.
Atstovas: UAB „Interlux“, Aviečių g. 16, Vilnius.

Platintojas: UAB „Medita“, P. Baublio g. 2A, Vilnius, medita@medita.lt 

Kaina
15,50 €

Fototerapijos prietaisas...

BioNette™

Fototerapijos prietaisas nuo alerginio rinito

(fototerapinė medicinos priemonė)

BioNette™
Naujas revoliucinis prietaisas, skirtas alerginio rinito (šienligės) gydymui.  BioNette™ suteikia palengvėjimą ir veiksmingai saugo nuo alerginio rinito simptomų, tokių kaip ryklės, akių, ausų, nosies niežėjimas, sloga, ašaros, čiaudulys, galvos skausmas ir akių ašarojimas. Gydymas nėra nei cheminis, nei farmakologinis ir neturi jokio žinomo šalutinio poveikio. Gydymas pagrįstas fototerapijos principu (gydymas šviesos energija). Prietaise BioNette™ pritaikyta
mažos apšvietos siaurajuostės šviesos technologija.

NAUDOJIMO METODAS
Vienas gydymo seansas trunka (maždaug) 4,5 minutės. Rekomenduojamas naudojimo dažnis nuo dviejų iki trijų kartų per dieną. Siekiant maksimalaus veiksmingumo ir optimalaus palengvėjimo, rekomenduojama BioNette™ pradėti naudoti iškart, kai tik pasireiškia pirmieji rinito simptomai. Palengvėjus, naudojimo dažnį galima pagal poreikį palaipsniui mažinti iki visiško nutraukimo. BioNette™ - tai mažytis prietaisas, kuris telpa į bet kokią, net pačią mažiausią kišenę.

PRIEŠ NAUDOJANT PIRMĄ KARTĄ

Nuplėškite nuo baterijų ploną permatomą izoliuojamąją juostelę.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

Kaip naudoti?

·        Nuspauskite ir laikykite abu prietaiso šonuose esančius guminius mygtukus. Dvi skaidrios atšakos  skleis raudoną šviesą.

·        Įsitikinkite, kad raudona šviesa sklinda nepertraukiamai ir nemirksi.

·        Laikykite nuspaudę abu guminius mygtukus ir įkiškite atšakas į nosį.

·        Atleiskite abu  guminius mygtukus.

·        Gydymas baigiamas, kai automatiškai išsijungia raudona šviesa, po (maždaug) 4,5 min. Įjungto prietaiso negalima išjungti viduryje procedūros.

·        Laikykitės pakuotės lapelyje pateiktų valymo nurodymų.

·        Rekomenduojamas naudojimo dažnis 2-3 kartai per dieną. Veiksmingumas gali padidėti naudojant pakartotinai.

 

Įspėjimas:

·        Dėmesio! · Vaikams būtina tėvų priežiūra. · Nežiūrėkite tiesiai į šviesos šaltinį. · Laikykite vaikams nepastebimoje ir nepasiekiamoje vietoje.

 

BATERIJŲ KEITIMAS

BioNette™ sudėtyje yra 2 aukštos kokybės ličio baterijos CR2032 (3 V). Ištraukite baterijų dangtelį ir įdėkite (2) baterijas tinkamoje padėtyje, kaip parodyta paveikslėlyje Nr. 1.

Jei prietaiso nenaudojate ilgą laiką, išimkite baterijas.

Produktą licencijavo BioLight Medical Devices (IL) Ltd, No. 9 Bareket St., Petah Tikva POB 2263, Kiryat Ono 55122, Izraelis.

Fototerapijos technologija ir indikacija yra patentuotos.

BioNette™ yra patentuotas visame pasaulyje.

BioNette™ atitinka elektromagnetinio suderinamumo (EMC) standartą EN 60601-1-2:2015.

Changzhou BioLight Medical Devices Co., Ltd, Israel Centre, Building 7C, No. 123 He Xiang Rd., Wujin Dist. ,Changzhou, 213149, Jiangsu, Kinija.

Shanghai International Holding Corp. GmbH (Europe), Eiffestrasse 80, 20537 Hamburg, Vokietija. Tel. + 49 40 2 513175/2513178, Faks. +49 40 255726

Platintojas: UAB „Interlux“, Aviečių g. 16, LT-08418 Vilnius. Tel. +370 5 278 6850

Kaina
43,47 € Bazinė kaina 57,96 €
−25%
  • Išpardavimas!
  • −25%
−25%

Otosan Baby nosies...

(LT) Paburkimą mažinantis vaikų nosies purškalas OTOSAN® BABY

Medicinos priemonė. Su ekologiškais augaliniais ekstraktais. Nosies purškalas OTOSAN® BABY – tai gleivinę sutraukiantis hipertoninis (1,1 %) tirpalas, kurio sudėtyje jūros vanduo iš Bretanės, papildytas ekologišku apelsinų eteriniu aliejumi, ekologišku alavijų geliu, vario gliukonatu ir karboksimetilo beta gliukanu.

ĮVAIRIAPUSIS POVEIKIS: ramina, drėkina, minkština, valo, skystina, saugo gleivinę.

Sudėtyje nėra kraujagysles sutraukiančių medžiagų.

Nesukelia pripratimo ar priklausomybės (atkritimo reakcijos).

Tinka vaikams, nėščioms ir maitinančioms moterims bei sergantiesiems širdies ligomis.

Ekologiškas purškalas be propelento dujų.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS: jūros vanduo, tikrųjų alavijų (lot. Aloe Barbadensis) lapų ekstraktas*, vario gliukonatas, natrio karboksimetilo beta gliukanas (5,2 %), apelsinų (lot. Citrus Sinensis) žievelių aliejus*. *Ekologiškos sudedamosios medžiagos.

PASKIRTIS: paburkimą mažinantis vaikų nosies purškalas OTOSAN® BABY yra vietinio poveikio medicinos priemonė. Jos ypatumus lemia hipertotinio jūros vandens iš Bretanės, ekologiško alavijų gelio, ekologiško apelsinų eterinio aliejaus vario gliukonato ir karboksimetilo beta gliukano savybės. Įvairiapusiu vietiniu poveikiu pasižymintis nosies purškalas OTOSAN® BABY giliai valo nosies ertmes ir išlaisvina jas nuo gleivių pertekliaus bei padeda sumažinti nosies užgulimą. Dėl savo  subtilios sudėties ir dėl to, kad sudėtyje nėra kraujagysles sutraukiančių medžiagų, ši priemonė ypač tinka vaikams, nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims bei sergantiesiems širdies ligomis (šiais atvejais prieš naudodami priemonę visada pasitarkite su gydytoju). Sudėtyje nėra propelento dujų.

INDIKACIJOS: nosies purškalas OTOSAN® BABY idealiai tinka kaip pirmoji pagalbinė priemonė uždegiminių procesų atveju, tokių kaip įvairių rūšių rinitai (virusiniai, bakteriniai ir alerginiai) ir sinusitas, nosies gleivinės sausumui palengvinti bei po operacijų.

DOZAVIMAS: purkšti 1 kartą į kiekvieną šnervę 2 - 4 kartus per dieną, naudoti 10 - 15 dienų.

APRAŠYMAS: nosies purškalas OTOSAN® BABY yra pagalbinė priemonė, naudinga gydant ūminį rinitą ar rinosinusitą, nepriklausomai nuo juos sukėlusios priežasties. Priemonės komponentai padeda pašalinti gleivių perteklių ir saugo, minkština bei ramina sudirgintą gleivinę. Taip pat, hipertoninis tirpalas ir keli komponentai veikdami kartu, valo nosies ertmes; iš gleivinės ekstrahuotas vanduo skystina gleives ir padeda pašalinti virusus, bakterijas, žiedadulkes,  makro- ir mikrodalelės. Ši medicininė priemonė taip pat praverčia kai vargina didelis nosies gleivinės sausumas. Nosies purškalas OTOSAN® BABY suteikia palengvėjimą ir sukuria bakterijų dauginimuisi nepalankią aplinką, taip užkirsdamas kelią ligos recidyvui.

TOLERAVIMAS: nosies purškalo OTOSAN® BABY sudėtyje nėra kraujagysles sutraukiančių medžiagų, jo  veikliosios medžiagos išsiskiria švelniu poveikio, todėl  jis yra gerai toleruojamas. Iki šiol nėra žinomas apie kokį nors šalutinį poveikį ar kontraindikacijas. Jį galima naudoti dažnai, nesibaiminant pripratimo ar medikamentinio rinito išsivystymo.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA: prieš naudodami purškalą, išpūskite nosį. Laikykite galvą vertikaliai  ir įpurkškite tirpalo į kiekvieną šnervę. Po įpurškimo rodomuoju pirštu šiek tiek prispauskite šnervę, kad tirpalas pasiskirstytų po visą nosies gleivinę. Lengvas praeinantis dilgčiojimo pojūtis po įpurškimo  yra normalus efektas. Po naudojimo purkštuką nuplaukite šiltu vandeniu ir nusausinkite popierine servetėle.

ĮSPĖJIMAI IR ATSARGUMO PRIEMONĖS: medicinos priemonę laikykite sausoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Tik išoriniam naudojimui. Nenurykite. Venkite patekimo į akis. Nenaudokite, jei žinote apie padidėjusį jautrumą kuriai nors sudedamajai medžiagai. Nenaudokite, jei  esate jautrūs vėžiagyviams ir (arba) moliuskams. Nenaudoti jokiems kitiems tikslams ir kitais būdais, nei šioje instrukcijoje nurodė gamintojas. Šiuo metu nėra žinoma apie kokį nors nosies purškalo OTOSAN® BABY komponentų šalutinį poveikį, naudojant jį nėštumo ar žindymo laikotarpiu (šiais atvejais prieš naudodami priemonę pasitarkite su gydytoju). Pasireiškus nepageidaujamam poveikiui, nutraukite naudojimą. Produktai, kurių sudėtyje yra dvivalenčių metalų, tokių kaip varis, įprastai yra saugūs, tačiau retais atvejais jie gali sukelti anosmiją; pasireiškus nepageidaujamam poveikiui, nedelsdami nutraukite gydymą ir kreipkitės į gydytoją. Buteliukas yra skirtas griežtai tik asmeniniam naudojimui: gali pernešti infekcijas.

 

ĮVAIRIAPUSIO POVEIKIO PRIEMONĖ, KURI ŠVELNIAI IŠVALO NOSIES ERTMES IR GREITAI SUMAŽINA PABURKIMĄ.

JŪROS VANDUO (KONCENTRATAS) VALO IR MINKŠTINA

Sudėtyje esantis jūros vanduo yra gaunamas iš jūros netoli Bretanės. Jo sudėtis panaši į fiziologinio tirplo, jame itin daug mūsų kūnui būtinų mineralinių medžiagų ir mikroelementų. Hipertoninis jūros vanduo ne tik valo nosies ertmes ir šalina dulkes bei žiedadulkes, bet ir skatina mukociliarinį klirensą, skystina perteklines gleives ir padeda joms pasišalinti.

EKOLOGIŠKAS ALAVIJŲ GELIS SAUGO IR DRĖKINA

Alavijų gelio sudėtyje randami polisacharidai sąveikauja su mucinu, esančiu ant nosies ertmės paviršių, ir suformuoja lipnų gelį, saugantį gleivinę nuo dirgiklių ir mikroorganizmų. Be to, šis apsauginis darinys drėkina sudirgintą paviršių bei mažina skausmą, uždegimą ir patinimą.

EKOLOGIŠKAS APELSINŲ ETERINIS ALIEJUS ATPALAIDUOJA IR VALO

Apelsinų eterinis aliejus skleidžia gaivų citrusinių vaisių aromatą. Be kitų savybių, jis saugo nuo išorinių veiksnių, tokių kaip mikrobai ir bakterijos. Jis taip garsėja savo atpalaiduojamosiomis savybėmis, nes mažina nervinę įtampą ir slopina nemigą, kurią gali sukelti peršalimo ligos.

VARIO GLIUKONATAS SAUGO GLEIVINĘ

Vario gliukonatas - tai mikroelementas, kuris saugo nosies gleivinę, nes toksiškai veikia daugelį patogeninių mikroorganizmų, tarp kurių ir gripo virusai bei adenovirusai.

KARBOKSIMETILO BETA GLIUKANAS SKYSTINA GLEIVES IR UŽTIKRINA MUKOADHEZINĮ POVEIKĮ 

Tai polisacharidas, gaunamas iš beta gliukano, ekstrahuojant jį iš mielių ir grybelių ląstelių sienelių. Dėl jo nosies gleivės suskystėja ir lengviau pasišalina. Be to, dėl jo mukoadhezinio poveikio, lengviau išsiskiria kitos sudedamosios medžiagos, priemonė veikia palaipsniui ir veiksmingiau.

 

Nosies purškalas OTOSAN® BABY yra CE ženklu paženklinta medicinos priemonė. Atitikties vertinimas užtikrina jos atitiktį ES direktyvos 93/42/EEB dėl medicinos prietaisų reikalavimams.

 

ATLIEKŲ ŠALINIMAS: pasibaigus tinkamumo terminui arba sunaudojus priemonę, pašalinkite ją laikydamiesi vietinių atliekų tvarkymo taisyklių. Produkto ir jo pakuotės niekada neišmeskite į aplinką.

 

Daugiau informacijos www.otosan.com

Informacinis lapelis paskutinį kartą peržiūrėtas 2021-02-24 (REV.1).

 

20 ml

Naudoti iki: žr. datą ant pakuotės dugno.

Partijos kodas: žr. ant pakuotės dugno.

OTOSAN S.r.l., Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italy (Italija)

 Platintojas UAB „Interlux“, Aviečių g. 16, LT-08418 Vilnius. Tel. +370 5 278 6850

Kaina
9,68 €
  • Išpardavimas!

OTOSAN ForTuss sirupas nuo...

(LT) INFORMACINIS LAPELIS

Sirupas nuo kosulio OTOSAN®  FORTUSS

Malšina sausą ir drėgną kosulį, saugo gleivinę

INDIKACIJOS: OTOSAN®  FORTUSS  yra medicinos priemonė, skirta pagalbiniam sauso ir drėgno kosulio bei burnos ir ryklės gleivinės dirginimo gydymui. Švelni sudėtis su šluotinių sėklučių (manuka) medumi, ekologiškų laukinių gėlių medumi ir augalų molekuliniais kompleksais, suteikia malonų skonį, tinkantį ir suaugusiesiems, ir vaikams.

VEIKIMO MECHANIZMAS: OTOSAN®  FORTUSS  mechaniškai veikia sudirgusią gleivinę. Sudedamųjų dalių sinergijos pagalba suformuojama prie gleivinės prikibusi apsauginė plėvelė, kuri užtikrina drėkinimą ir neutralizuoja dirginimą. Be to, dervos, polisacharidai ir flavonoidai, išgauti iš gysločių, grindelijų ir šlamučių augalinių ekstraktų, bei šluotinių sėklučių (manuka) ir ekologišo laukinių gėlių medaus skatina:

·        gleivinių drėkinimą ir natūralių jų išskyrų susidarymą;

·        apsauginį ir raminamąjį poveikį ryklei, netiesiogiai malšina kosulio simptomus tiek dieną, tiek naktį.

FUNKCINIAI INGREDIENTAI:

ŠLUOTINIŲ SĖKLUČIŲ (MANUKA) MEDŲ suneša bitės  iš apdulkintų šluotinių sėklučių (lot. Leptospermum scoparium) augalo žiedų Naujojoje Zelandijoje. Šis vertingas medus garsėja daugybe naudingų savybių, tarp kurių raminamasis poveikis viršutiniams kvėpavimo takams.

EKOLOGIŠKAS LAUKINIŲ GĖLIŲ MEDUS prisideda prie minkštinamojo priemonės poveikio.

GRINDELIJŲ EKSTRAKTAS veikia kaip balzamas.

GYSLOČIŲ EKSTRAKTAS pasižymi raminamuoju poveikiu.

ŠLAMUČIŲ EKSTRAKTAS suformuoja plėvelę.

CITRINŲ ETERINIS ALIEJUS saugo gleivinę.

APELSINŲ ETERINIS ALIEJUS  pasižymi raminamuoju poveikiu.

MIRTŲ ETERINIS ALIEJUS produktui suteikia balzaminių natų.

KAIP NAUDOTI? Vaikams nuo 1 iki 6 metų amžiaus duokite išgerti po 5 ml 2 - 3 kartus per dieną. Vyresniems nei 7 metų amžiaus - po 10 ml 2 - 3 kartus per dieną. Paskutinę dozę reikia išgerti prieš miegą! Prieš naudojimą sukratykite buteliuką. Po naudojimo gerai uždarykite buteliuką ir kruopščiai nuplaukite dozavimo samtelį.

ĮSPĖJIMAI IR ATSARGUMO PRIEMONĖS: naudokite kambario temperatūroje (8 - 25 ᵒC). Saugokite nuo drėgmės, šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neduokite vaikams iki vienerių metų amžiaus. Nenaudokite, jei yra padidėjęs jautrumas kuriai nors sudedamajai medžiagai. Jei pasireiškė nepageidaujamos reakcijos, gydymą nutraukite. Šiuo metu nėra žinoma apie kokį nors OTOSAN®  FORTUSS  sudedamųjų medžiagų šalutinį poveikį naudojant nėštumo ir žindymo laikotarpiu (šiais atvejais, prieš naudodami priemonę, pasitarkite su gydytoju). Nenaudokite kitais būdais ir kitiems tikslams, nei šioje naudojimo instrukcijoje nurodė gamintojas. Jei simptomai nepraeina, kreipkitės į gydytoją.

OTOSAN®  FORTUSS  tinka celiakija sergantiems žmonėms. Šiame produkte yra daug cukraus. Jei sergate cukriniu diabetu, prieš naudodami pasitarkite su gydytoju.  OTOSAN®  FORTUSS  sudėtyje nėra alkoholio ir dirbtinių dažiklių.

Daugiau informacijos www.otosan.com

Informacinis lapelis paskutinį kartą peržiūrėtas 2020-06-11 (REV.3).

OTOSAN S.r.l. Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italy (Italija)

 Platintojas UAB „Interlux“, Aviečių g. 16, LT-08418 Vilnius. Tel. +370 5 278 6850

 180 g

Kaina
9,44 €
  • Išpardavimas!

FFP2 nanopluošto...

Pakuotė: 1 vnt. (individualiame išfasavime, L dydis suaugusiems)

  • „RespiPro White Nanofiber Respirator“ yra anti-COVID-19 respiratorius.

  • „RespiPro White“ nanopluošto respiratorius apsaugo nuo 99,9 proc. virusų, bakterijų, smogo ir žiedadulkių.

  • Respiratoriaus efektyvumą lemia nanopluošto membrana.

  • Be to, jis veikia abiem kryptimis, todėl apsaugos ne tik Jus, bet ir aplinkinius.

  • Šis FFP2 klasės respiratorius ne tik ypatingai efektyviai apsaugo Jūsų kvėpavimo takus, bet ir yra unikalios ergonomiškos formos, gerai priglundančios prie veido, todėl jį patogu ir saugu dėvėti.

  • „RespiPro White“ yra antivirusinis nano respiratorius, pagamintas apsaugai nuo COVID-19 viruso. Respiratorius atitinka Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) rekomendacijos dėl COVID-19 prevencijos.

  • Tai sertifikuotas FFP2 klasės respiratorius, atitinka Europos sąjungos EN 149:2001+ A1:2009, AAP reglamento (ES) 2016/425 standartus.

  • Filtravimo efektyvumas sertifikuotas pagal Europos standarto RFU 02.075 2 versiją.

  • Nanopluošto membrana blokuoja 99,99 proc. virusų, bakterijų, smogo, dulkių, žiedadulkių ir kitų patogenų.

  • Dėl unikalios ergonomiškos formos šį respiratorių išties patogu dėvėti – lankstomas nosies spaustukas užtikrina, kad pro respiratoriaus pakraščius nepatektų oro, o respiratorių laikančias, už ausų užkišamas kilputes dar galima sutvirtinti užnugaryje tam skirta plastikine sagtele.

  • Jis yra ypatingai lengvas – svoris tik 4 g.

  • Tai ideali apsauga gydymo įstaigose, viešajame transporte, traukiniuose, autobusuose ir lėktuvuose, darbe, parduotuvėse ir pan. Idealus pasirinkimas, siekiant aukštos kokybės apsaugos kasdieniniam naudojimui.

Gamintojas: RESPILON Trade s.r.o., Čekija.

Atstovas: UAB "Interlux", Aviečių g. 16, Vilnius. 

Platintojas: UAB „Medita“, P. Baublio g.2A, Vilnius, medita@medita.lt

Kaina
3,03 €

OTOSAN drėkinamasis gerklės...

(LT) INFORMACINIS LAPELIS

Gerklės gelis OTOSAN® FORTE

Medicinos priemonė. Suteikia palengvėjimą perštinčiai gerklei.  Be glitimo.

INDIKACIJOS: papildoma priemonė, skirta gydyti pirmuosius ūminio faringito simptomus, skausmingą rijimą, išorinių veiksnių (virusų ar bakterijų) ir aplinkos veiksnių (pasyvaus rūkymo, staigių drėgmės ir temperatūros pokyčių) sukeltą burnos sudirginimą ir sausumą.

PRIVALUMAI: ypatingos, naujoviškos sudėties gelis OTOSAN® FORTE suformuoja mukoadhezinę plėvelę, kuri veikia ryklės gleivinę ir suteikia malonų palengvėjimo jausmą.

Gerklės gelio OTOSAN® FORTE sudėtyje esantys polisacharidų komponentai suformuoja atsparų apsauginį sluoksnį, kuris atremia išorės fizikinių veiksnių dirginamąjį poveikį ir patogeninių mikroorganizmų skverbimąsi. Jis taip pat veiksmingai skatina gleivinės drėkinimą, skatina normalios audinių fiziologijos natūralų atsistatymą ir netiesiogiai mažina dirginimą bei skausmo pojūtį. Gerklės gelis OTOSAN® FORTE taip pat suteikia malonų gaivos pojūtį.

FUNKCINIAI INGREDIENTAI: medicinos priemonė gerklės gelis OTOSAN® FORTE turi malonų citrinų skonį.

ISLANDINIŲ KERPIŲ EKSTRAKTAS, TITRUOTAS 30 % pasižymi specifiniu mukoadheziniu poveikiu, virš sudirgintos gleivinės padeda suformuoti apsauginį barjerą.

MAUMEDŽIŲ ARABINOGALAKTANAS dėka savo mukoadhezinių savybių padeda suformuoti apsauginį barjerą virš sudirgintos gleivinės.

VAISTINIŲ PIKULIŲ EKSTRAKTAS pasižymi specifiniu mukoadheziniu poveikiu burnos ir ryklės  gleivinei.

EKOLOGIŠKAS CITRINŲ ETERINIS ALIEJUS suteikia malonų citrusinių vaisių aromatą ir veikai raminamai.

VAISTINIŲ ČIOBRELIŲ ETERINIS ALIEJUS pasižymi balzamą primenančiu veikimu ir skleidžia malonų aromatą.

EUKALIPTŲ ETERINIS ALIEJUS suteikia malonų kvapą, pasižymi balzamą primenančiu veikimu bei raminamuoju poveikiu.

PIPIRMĖČIŲ ETERINIS ALIEJUS suteikia malonų aromatą, pasižymi balzamą primenančiu veikimu bei vėsinamuoju poveikiu.

DAUGIAŽIEDIS MEDUS skatina gleivinės apsauginio barjero susidarymą.

NAUDOJIMO NURODYMAI:

Vaikams nuo 1 iki 3 metų amžiaus duoti 1 - 2 paketėlius per dieną, prieš tai pasitarus su gydytoju.

Vaikams nuo 3 iki 6 metų amžiau duoti 1-2 paketėlius per dieną.

Vyresniems nei 7 metų amžiaus vaikams ir suaugusiesiems pradiniame gydymo etape gerti po 2 - 3 paketėlius per dieną; vėlesniuose gydymo etapuose - po 1 - 2 paketėlius per dieną. Kad produktas kuo geriau įsisavintų, patariame bent 30 minučių po produkto suvartojimo nevalgyti ir negerti.

 

ĮSPĖJIMAI IR ATSARGUMO PRIEMONĖS: medicinos priemonę laikykite kambario temperatūroje (20-25 ᵒC). Laikykite sausoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Venkite patekimo į akis. Nenaudokite  jei žinote, kad esate jautrūs kuriai nors sudedamajai medžiagai. Nenaudokite kitiems tikslams, nei šioje naudojimo instrukcijoje nurodė gamintojas. Jei pasireiškė nepageidaujama reakcija, kreipkitės į gydytoją. Neduokite vaikams iki vienerių metų amžiaus,  o vaikams nuo 1 iki 3 metų duokite tik pasitarę su vaikų gydytoju. Šiuo metu nėra žinoma apie naudojimo kontraindikacijas nėštumo ir žindymo laikotarpiu (šiais atvejais, prieš pradedant naudoti priemonę, visada rekomenduojame pasitarti su gydytoju). Jei simptomai nepraeina per 10 - 12 dienų, nutraukite priemonės naudojimą ir kreipkitės į gydytoją. Žmonėms turintiems polinkį ši priemonė gali sukelti viduriavimą. Jei taip atsitikimo, nutraukite naudojimą.

 

Gerklės gelis OTOSAN® FORTE yra CE ženklu paženklinta medicinos priemonė. Atitikties vertinimas užtikrina jos atitiktį ES direktyvos 93/42/EEB dėl medicinos prietaisų reikalavimams.

 

ATLIEKŲ ŠALINIMAS: pasibaigus tinkamumo terminui arba sunaudojus priemonę, pašalinkite ją laikydamiesi vietinių atliekų tvarkymo taisyklių. Produkto ir jo pakuotės niekada neišmeskite į aplinką.

 

Daugiau informacijos www.otosan.com

Informacinis lapelis paskutinį kartą peržiūrėtas 2021-06-26 (REV.2).

OTOSAN S.r.l., Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italy (Italija)

 Platintojas UAB „Interlux“, Aviečių g. 16, LT-08418 Vilnius. Tel. +370 5 278 6850

Pakuotėje 14 paketėlių po 10 ml 

Kaina
8,98 €
  • Išpardavimas!

Apsauginė kaklajuostė su...

Pakuotė: 1 vnt. 

  • Stilinga ilgalaikė apsauginė kaklajuostė su nanopluošto membrana  „R-shield Light Adult Loono“

  • „R-shield Light“ - tai stilingas ir praktiškas apsaugos nuo virusų pasirinkimas, leisiantis ilgam pamiršti apie apsauginių kaukių pirkimą.

  • Ši kaklajuostė atstoja respiratorių - sulaiko 99,9 proc. visų pavojingų ore galinčių būti dalelių bei mikroorganizmų.

  • Kaklajuostė yra skalbiama ir nepraranda savo savybių net iki 50 skalbimų.

  • Per nanopluošto medžiagą lengva kvėpuoti, tad ji tinkama ir sportuojant.  Nanopluošto membrana dengia  nosį ir burną. Tai puiki kvėpavimo takų apsaugos priemonė be jokių kompromisų madai.

  • Speciali „RESPILON®“ nanopluošto membrana užkerta kelią 99,9 proc. visų pavojingų ore esančių dalelių ir mikroorganizmų: virusų, bakterijų, dulkių, smogo, pelenų, erkučių ir kitų alergenų patekimui į kvėpavimo takus.

  • Specialus cilindro formos dizainas ir į kaklajuostę integruoti reguliuojami spaustukai leidžia kaklajuostei puikiai priglusti ir užtikrina patogumą.

  • „R-shield Light“ kaklajuostės medžiaga taip pat yra ypatingai plona, todėl su šia apsaugos priemone lengva kvėpuoti, ji nepraleidžia drėgmės. 

  • Dėvėdami kaklajuostę galėsite: užsiimti joga, bėgioti, lenktyniauti, eiti į žygius, slidinėti, žvejoti, ar tiesiog saugiai apsilankyti parduotuvėje, važiuoti viešuoju transportu, keliauti lėktuvu, lankytis kitose susibūrimų erdvėse gripo ar COVID-19 pandemijos metu. Ji taip pat padeda vengti alergenų, sukeliančių šienligę ar ilgaplaukių augintinių išskiriamų alergenų.

Gamintojas: RESPILON Trade s.r.o., Čekija.

Atstovas: UAB "Interlux", Aviečių g. 16, Vilnius. 

Platintojas: UAB „Medita“, P. Baublio g.2A, Vilnius, medita@medita.lt

Kaina
35,00 €

OTOSAN gerklės purškalas,...

(LT) INFORMACINIS LAPELIS

Gerklės purškalas OTOSAN® FORTE

Medicinos priemonė. Suteikia palengvėjimą perštinčiai gerklei.  Be glitimo. Tinka veganams.

INDIKACIJOS: papildoma priemonė, skirta gydyti pirmuosius ūminio faringito simptomus, skausmingą rijimą, išorinių veiksnių (virusų ar bakterijų) ir aplinkos veiksnių (pasyvaus rūkymo, staigių drėgmės ir temperatūros pokyčių) sukeltą burnos sudirginimą ir sausumą.

PRIVALUMAI: gerklės purškalo OTOSAN® FORTE sudėtyje esantys polisacharidų komponentai suformuoja atsparų apsauginį sluoksnį, kuris atremia išorės fizikinių veiksnių dirginamąjį poveikį ir patogeninių mikroorganizmų skverbimąsi. Jis taip pat veiksmingai skatina gleivinės drėkinimą, skatina normalios audinių fiziologijos natūralų atsistatymą ir netiesiogiai mažina dirginimą bei skausmo pojūtį. Dėka subtilaus aromatų derinio, gerklės purškalas OTOSAN® FORTE suteikia malonų gaivos pojūtį. Dėl stipraus mukoadhezinio poveikio jis suteikia palengvėjimą sudirgintai burnos ir ryklės gleivinei.

FUNKCINIAI INGREDIENTAI: medicinos priemonė gerklės purškalas OTOSAN® FORTE turi malonų apelsinų skonį. Priemonės ingredientų derinys sukurtas specialiai geros burnos ir ryklės būklės palaikymui.

CM-GLIUKANAS dėl savo mukoadhezinių savybių virš burnos ir ryklės gleivinės jis suformuoja apsauginį barjerą, skatinantį sudirgintų audinių drėkinimą ir suteikiantį palengvėjimo pojūtį.

VAISTINIŲ PIKULIŲ EKSTRAKTAS pasižymi specifiniu, sudirgusią burnos ir ryklės gleivinę minkštinančiu poveikiu.

ANETOLIS suteikia malonų gaivos pojūtį.

ČIOBRELIŲ ETERINIS ALIEJUS veikia kaip balzamas ir ramina sudirgintą gleivinę.

EKOLOGIŠKAS APELSINŲ ETERINIS ALIEJUS pasižymi aromatiniu ir raminamuoju poveikiu sudirgusiai gleivinei.

NAUDOJIMO NURODYMAI:

Asmenims nuo 12 iki 18 metų: po 4 papurškimus 3 kartus per dieną.

Vyresniems nei 18 metų asmenims: po 4 papurškimus, 3 - 4 kartus per dieną.

Purkškite tiesiai ant burnos ir ryklės gleivinės. Naudokite tik per burną. Kad priemonės veikimas būtų kuo efektyvesnis, patariame nevalgyti ir negerti bent 30 minučių po jos panaudojimo. Tinka ir dažnam naudojimui iki 20 dienų.

ĮSPĖJIMAI IR ATSARGUMO PRIEMONĖS: medicinos priemonę naudokite kambario temperatūroje (20 - 25 ᵒC). Laikykit sausoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių. Antgalis yra su dangteliu, kurį reikia nuimti prieš naudojimą. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenaudokite vaikams iki 12 metų amžiaus . Nenaudokite, jei esate nėščia ar maitinate krūtimi. Venkite patekimo į akis. Nenaudokite, jei žinote apie padidėjusį jautrumą kuriai nors sudedamajai medžiagai. Nenaudokite kitiems tikslams, nei šioje naudojimo instrukcijoje nurodė gamintojas. Jei simptomai nepraeina per 20 dienų, nutraukite gydymą ir kreipkitės į gydytoją. Jeigu pasireiškė nepageidaujama reakcija, nutraukite gydymą ir kreipkitės į gydytoją. Buteliukas skirtas tik griežtai asmeniniam naudojimui: jis gali būti infekcijos šaltinis. Šios priemonės sudėtyje yra alkoholio; kiekvienas įpurškimas atitinka maždaug 19 mg alkoholio. Nepatariama naudoti žmonėms, kurie kenčia nuo alkoholizmo. Produktų, kurių sudėtyje yra etilo alkoholio, naudojimas gali sąlygoti teigiamą dopingo testo rezultatą.

Gerklės purškalas FORTE OTOSAN® yra CE ženklu paženklinta medicinos priemonė. Atitikties vertinimas užtikrina jos atitiktį ES direktyvos 93/42/EEB dėl medicinos prietaisų reikalavimams.

ATLIEKŲ ŠALINIMAS: pasibaigus tinkamumo terminui arba sunaudojus priemonę, pašalinkite ją laikydamiesi vietinių atliekų tvarkymo taisyklių. Produkto ir jo pakuotės niekada neišmeskite į aplinką.

Daugiau informacijos www.otosan.com

Informacinis lapelis paskutinį kartą peržiūrėtas 2020-07-27 (REV.3).

 OTOSAN S.r.l., Via degli Scavi, 32, 47122 Forli, Italy (Italija)

 Platintojas UAB „Interlux“, Aviečių g. 16, LT-08418 Vilnius. Tel. +370 5 278 6850

 30 ml 

Kaina
8,29 €
  • Išpardavimas!

5-ių vnt. pakuotė -...

Pakuotė: 5 vnt. 

  • Apsauginė veido kaukė - pagaminta Lietuvoje!

  • Trijų sluoksnių, neaustinio sintetinio pluošto.

  • Su elastingomis gumelėmis.

  • Draugiška odai. Nealergizuoja. 

  • Bakterijų filtravimo efektyvumas (BFE) > 90%.

  • Dalelių filtravimo efektyvumas ≥ 95%.

  • PPE 1 kategorija pagal AAP reglamento (ES) 2016/425 standartus.

  • Atitinka EN149:2001+A1:2009 standarto reikalavimus.

  • CE sertifikatas pagal 89/686/EEC direktyvą. 

Gamintojas: Lietuva. 

Kaina
2,00 €